Feestelijk 2 jarig bestaan

Marieke heeft een prachtige taart ontworpen.

Marieke heeft een prachtige taart ontworpen.

Zaterdag 2 mei 2015 was er een feestje, want we bestaan inmiddels 2 jaar. Er was taart en al voor openingstijd was het erg druk. We hadden zelfs een wachtrij voor het inschrijven. Naast de feestelijkheden waarbij minstens 60 bezoekers zich lieten zien, zijn er ook een record aantal reparaties geweest (32).
Fijn is het te constateren dat steeds meer mensen ons weten te vinden; we zien elke keer veel nieuwe gezichten. De lokale media helpt ons daar zeer bij. Verder bleek dat veel reparaties makkelijk waren op te lossen en dat mensen zo eenvoudige tips leren die ze zelf weer kunnen toepassen. Kennisoverdracht in optima forma. Twee derde van de reparaties zijn dan ook gelukt en zeker vijf goede adviezen zijn er gegeven waar herstel een grote kans maakt. Slechts een aantal keren moest gemeld worden dat het apparaat toch echt weggegooid mocht worden.

Cees repareert een pianokruk schroef, nadat hij hem gelast heeft

Cees repareert een pianokruk schroef, nadat hij hem gelast heeft

Gezellige drukte aan een van de tafels

Gezellige drukte aan een van de tafels

Ook fietsen neemt Cees onderhanden

Ook fietsen neemt Cees onderhanden

"De wachtkamer" met de inschrijftafel

“De wachtkamer” met de inschrijftafel

Weet u wat dit is? Juist een stofzuiger(tje)

Weet u wat dit is? Juist een stofzuiger(tje)

Zaterdag 6 juni bent u weer welkom, geen taart deze keer, maar wel gratis koffie en thee en wellicht een koekje. In ieder geval staan onze reparateurs en onze gastheren en dames weer klaar om u te helpen of gewoon voor een praatje. Tot zaterdag!