Constant aantal reparaties

Ook in maart zijn er weer 29 reparaties aangeboden in ons Repair Café. Dit is een vaak terugkerend getal, een gemiddelde zeg maar. Fijn dat er ook elke maand veel nieuwe bezoekers ons weten te vinden. Van de 29 reparaties zijn er maar liefst 20 direct gerepareerd en slechts 2 naar de prullenbak verwezen. Zeven adviezen werden er gegeven, waarvan er zeker drie nog gerepareerd kunnen worden na aanschaf van een nieuw onderdeel. Een super goede score dus.
Binnenkort kunt u ons vinden op een gezamenlijke site van de Nijmegeegse Repair Cafés, hoogstwaarschijnlijk onder repaircafenijmegen.nl, waar u alle repair cafés van Nijmegen in één keer bij elkaar heeft. We zijn er, terwijl ik dit schrijf mee bezig.
Ook volgende maand  zaterdag 4 april, hopen wij u weer te ontvangen.
Weggooien, mooi niet!
Repair Café bezoeken, mooi wel!