Druk Repair Café en 10 jarig bestaan

De brandweer checkt of alles veilig is.

Vlak voor het begin van het Repair Café op 19 oktober ging het brandalarm af en vulde de gang zich met rook. Binnen een paar minuten stond de brandweer voor de deur. Gelukkig viel de schade mee, er waren een paar verbrande broodjes en veel rook.
Het Repair Café was druk, er kwamen 60 bezoekers, er waren veel koffiezet-apparaten en nog een heleboel andere kapotte spullen. Er waren o.a. een elektrische gitaar, twee koptelefoons, printers, waterkokers, CD-spelers en twee stofzuigers. Twee derde van de apparaten konden we redden van de afvalberg.

De elektrische gitaar doet het weer

Het 10 jarig bestaan van Repair Café in Nederland vierden we met alle Nijmeegse Repair Cafés samen op vrijdag 18 oktober bij Repair Café Willemskwartier. Omroep Gelderland maakte er een mooi filmpje van.

Het volgende Repair Café is zaterdag 16 november van 11 – 13:30 uur in het OBG.
In december zijn we gesloten.