Kleurrijke reparaties in februari

De kledingreparatietafel biedt altijd een kleurrijke aanblik. De dozen met gekleurde klosjes garen, de lapjes, de ritsen en de knopen zijn niet grijs of grauw. De vrijwilligers zijn meestal ook vrolijk gekleurd, wat kleding betreft en hun haarkleur verandert met het seizoen mee.

Karel kon vandaag aan de slag met een groen Nespresso-apparaat, mooi passend bij zijn koffiekopje. Volgens mij is de reparatie gelukt, al kan hij niet vertellen wat hij nou precies gedaan heeft. Soms heb je gewoon geluk …

 

Het volgende Repair Café is za 16 maart.
Van 11:00 – 13:30 uur bent u welkom net uw kapotte spullen in zaal het Atelier van het OBG.

November Repair Café met fietsreparaties in de hal

Na jaren reparatiewerkzaamheden in de kelder van het OBG, konden wij op 17 november onze fietsreparateurs, Han en Henk, feestelijk verwelkomen op de begane grond. Ze kregen een plek vlak naast de ingang bij de schuifdeur. Door de verbouwing van de kelder tot ruimte voor  dagbesteding was er daar geen ruimte meer voor fietsreparaties. Gelukkig is er nu een mooie plek gevonden, prominent in het zicht en meer verbonden met de activiteiten in het atelier.

Lees verder

Fietsreparaties verhuizen naar de hal van het OBG

We openen dit verslag met een foto van de laatste fietsreparaties in de kelder! Deze keer werd Henk geholpen door Han van boven. Han en Henk vKerstverlichtingerhuizen voor het Repair Café van november naar de hal van het OBG. We heten jullie van harte welkom heren.

Op 17 november kun je dus nog steeds met je fiets terecht. Omdat de feestdagen naderen kun je ook je kapotte speelgoed en kerstverlichting meenemen. We redden het graag van de afvalberg. Geen garanties, we doen ons best.

Lees verder