Komen en gaan op druk bezocht Repair Café

Carla, Mena en Tineke

Zaterdag 16 november was het laatste Repair Café in het OBG dit jaar. We namen afscheid van Carla, die 7 jaar actief was bij de textielreparaties. Bedankt voor je inzet en succes met je andere werkzaamheden. Gelukkig hebben we ook een nieuwe vrijwilliger, Tineke. Zij maakt het klavertje vier achter de naaimachines weer compleet. We wensen je veel plezier bij het repareren en natuurlijk ook veel gezellige uren.

Het was druk, er waren wel 70 reparaties. Hierboven zie je een paar verwarmde handschoenen, lekker voor op de fiets. Jammer dat ze net buiten de garantieperiode stuk zijn gegaan. Gelukkig konden we de draadjes weer netjes verbinden, zodat de ritjes aangenaam blijven.

Gered door Repair Café

Bij de uitgang hing voor het eerst een schilderijlijst, waar bezoekers zich met hun geslaagde reparatie konden laten fotograferen. Op de foto zie je een blije dame met nieuw elastiek in haar bontmuts.

Er waren ook bezoeker die gaan helpen bij het nieuwe Repair Café in Stip-Oost. Ze kregen er echt zin in en we verwachten dat ze volgend jaar aan de slag gaan in het nieuwe Repair Café.

Het volgende Repair Café in het OBG is zaterdag 18 januari. Van 11:00 – 13:30 uur kunt u zich inschrijven met een kapot voorwerp.

We wensen iedereen prettige feestdagen en een duurzaam 2020.