Najaars Repair Café weer goed bezocht

Zaterdag 21 oktober is er extra aandacht voor fietsverlichting. Laat je fiets nakijken en zorg dat je gezien wordt. Je kunt terecht in het Hobbycentrum in de kelder van het OBG, waar onze fietsvrijwilligers Han en Henk voor je klaar staan. Zij helpen om je verlichting in orde te maken.

Iemand die er ook altijd voor zorgt dat ze gezien wordt is Rini. Hier helpt ze lachend bij het smeren van de broodjes voor de vrijwilligers.

Het was lekker druk op 16 sep, er waren 53 bezoekers die in totaal 60 reparaties aan-boden. 32 Apparaten, kledingstukken en fietsen zijn gerepareerd. 16 kregen advies en 12 konden helaas niet gered worden.

 

 

Frits en Ton hebben veel bekijks bij de reparatie van een Nespresso-apparaat. In dit geval ontbrak een onderdeeltje, waardoor het apparaat niet gefixed kon worden. Een ander koffiezetapparaat kon wel netjes in elkaar gezet worden, waardoor de lekkage was opgelost. Bij een lekkende Senseo bleek de 3-wegklep afgebroken, gelukkig konden we die ter plekke vervangen. Toen was alles weer in orde. Voor koffiezetapparaten bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Het volgende Repair Café is zaterdag 21 okt
van 11:00 – 13:30 uur in het OBG
Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen