Drukte in de kelder bij fiets-verlichtingsactie

Het Repair Café van 21 okt was extra druk. Misschien kwam het omdat we deelnamen aan de anwb fietsverlichtingsactie. Daarvoor kon men terecht bij Han en Henk in de kelder bij het Hobbycentrum. Naast fietsen repareren kunnen ze er ook lassen.

De cijfers: Er waren 62 bezoekers en in totaal 69 reparaties. Deze maand 8 fietsreparaties, waarvan 4 met fiets-verlichting.  De anwb-kist blijft in huis, dus we kunnen u in nov ook nog helpen met uw fietsverlichting.

Paul kwam binnenlopen en meldde zich als nieuwe vrijwilliger. Nadat hij even had rondgekeken ging hij meteen aan het werk. Op de foto heeft hij een lamp onderhanden. Jacques werkt aan een race-auto, van een jongen die diverse race-auto’s en een race-baan had meegenomen. We konden niet alles repareren, maar wel advies geven welke onderdelen  moeten worden vervangen en waar je ze kunt kopen.

 

Kerstverlichtingsactie op 18 nov

Franca, een bezoekster, had een goed idee:
‘Net zoals bij mij op zolder liggen er bij veel mensen incomplete of niet meer werkende kerstboomverlichting. Soms ontbreken er slechts enkele lampjes en zouden we elkaar kunnen helpen met een aanvulling. Er is vast ook bereidheid om lampjes in te leveren.’
Herkent u dit? Ga dan op zoek naar uw oude kerstboomverlichting en kom 18 november bij ons langs. Wie weet treft u bij ons een ontbrekend lampje aan of kunt u iemand blij maken met uw overtollige lampjes.