Contact

contact opnemen met het RepairCafé  Repaircafé Nijmegen-Noord is gestart in februari 2015 in De Klif Nijmegen-Oosterhout en de maand daarna in De Ster in Lent. Het is een initiatief voor en door bewoners. Meer informatie, vragen of opmerkingen?  Stuur een mailtje naar RepaircafeNmNoord@gmail.com.  Langskomen bij een RepairCafé, dat kan ook.

Voorzieningenhart De Klif Pijlpuntstraat 1 Nijmegen-Oosterhout

Voorzieningenhart De Ster Queenstraat 37b1 Lent

 

5 gedachten over “Contact

 1. Mare Nynke

  Hoi, super dat er in Nijmegen-Noord ook een repaircafé is! Lijkt het jullie niet iets om het (ook eens) in de Kleine Wiel te organiseren? Het zou erg goed bij ons passen! De Kleine Wiel is de gemeenschappelijke ruimte van strowijk Iewan en wij willen die ruimte graag beschikbaar stellen voor duurzame initiatieven. Voor publieke activiteiten waar niemand geld aan verdient wordt geen huur gevraagd zolang de bar open is. Elke zondagmiddag hebben wij zondagcafé met koffie, thee en zelfgemaakte taart, het zou heel leuk zijn om dat eens met een repaircafé te combineren. We horen graag of jullie hier iets in zien!
  Groeten namens de Kleine Wiel,
  Mare Nynke

 2. Frank Heijster

  Beste mensen van het Repaircafe.

  Wij hebben het volgende probleem. Onze cappuccino koffiemachine van De Longhi (Magnifica S), geeft sinds een paar dagen geen koffie meer. Apparaat is net nog ontkalkt en altijd netjes schoongehouden (ook het maalgedeelte). Hij gaat wel aan, maar er komt geen water uit de spuitmonden, de koffie wordt wel gemalen, maar belandt meteen in het afvalbakje. De opschuimfunctie voor de melk werkt gewoon. Spuitmonden zijn ook net schoongemaakt, maakt geen verschil.
  Apparaat is ca. 5 jaar oud en kostte destijds rond de 500 euro
  Wat is jullie advies? Langskomen? Iets anders? Ik hoor het graag.
  Dank alvast.

  1. jan4177 Bericht auteur

   Beste Frank,

   Waar blijft het water? Wordt dat ook meteen in de afvalbak gedeponeerd? Dan kan de regulator van het water stuk zijn/lekken. Je kunt er even naar laten kijken. Als de brouwer stuk is; die zijn erg prijzig.

   Je kunt er even naar laten kijken in het eerstvolgende repaircafe.

   Groeten,

   Jan Rikken

 3. sara

  Wij kochten een buggy voor onze aanstaande tweeling op marktplaats. Nu blijkt dat er een onderdeel mist waardoor de middelste stang van onze tweelingbuggy scheef zit elke keer. We weten niet of dit veilig is en of het te repareren is. Mogen wij langs komen? Moeten we hiervoor een afspraak maken?

  Groetjes,

  Saar & Juul

  1. nijmegen-noord

   Beste Sara,

   We kunnen altijd even kijken of we dit kunnen repareren en hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Kijk op de site wanneer we weer een repair-cafe organiseren. De eerst volgende is op 25-Jan in de Ster. Groet, Repair Cafe Nijmegen-Noord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.