Contact

contact opnemen met het RepairCafé  Repaircafé Nijmegen-Noord is gestart in februari 2015 in De Klif Nijmegen-Oosterhout en de maand daarna in De Ster in Lent. Het is een initiatief voor en door bewoners. Meer informatie, vragen of opmerkingen?  Stuur een mailtje naar RepaircafeNmNoord@gmail.com.  Langskomen bij een RepairCafé, dat kan ook.

Voorzieningenhart De Klif Pijlpuntstraat 1 Nijmegen-Oosterhout

Voorzieningenhart De Ster Queenstraat 37b1 Lent

 

8 thoughts on “Contact

 1. jan4177 Bericht auteur

  Beste heer,

  Het eerstvolgend RepairCafe in noord is op zaterdag 27 juni van 14.00 tot 17.00 uur in De Klif, Nijmegen Oosterhout.

  Met vr gr

  Jan Rikken

  Reageren
 2. Mare Nynke

  Hoi, super dat er in Nijmegen-Noord ook een repaircafé is! Lijkt het jullie niet iets om het (ook eens) in de Kleine Wiel te organiseren? Het zou erg goed bij ons passen! De Kleine Wiel is de gemeenschappelijke ruimte van strowijk Iewan en wij willen die ruimte graag beschikbaar stellen voor duurzame initiatieven. Voor publieke activiteiten waar niemand geld aan verdient wordt geen huur gevraagd zolang de bar open is. Elke zondagmiddag hebben wij zondagcafé met koffie, thee en zelfgemaakte taart, het zou heel leuk zijn om dat eens met een repaircafé te combineren. We horen graag of jullie hier iets in zien!
  Groeten namens de Kleine Wiel,
  Mare Nynke

  Reageren
 3. juliette

  Beste reparateurs,
  Is er zaterdag in Nijmegen Noord iemand die naar een kapotte stofzuiger kan kijken? Ik hoor graag of het de moeite is om naar jullie toe te rijden.
  Met groet, Juliette

  Reageren
  1. jan4177 Bericht auteur

   Beste Juliette,

   Er zijn zaterdag mensen aanwezig die naar de motor van de stofzuiger kunnen kijken. Het is wel zo dat als er erg veel bouwstof in is gekomen, e.e.a doorgebrand kan zijn.

   Misschien tot zaterdag.

   Reageren
 4. Frank Heijster

  Beste mensen van het Repaircafe.

  Wij hebben het volgende probleem. Onze cappuccino koffiemachine van De Longhi (Magnifica S), geeft sinds een paar dagen geen koffie meer. Apparaat is net nog ontkalkt en altijd netjes schoongehouden (ook het maalgedeelte). Hij gaat wel aan, maar er komt geen water uit de spuitmonden, de koffie wordt wel gemalen, maar belandt meteen in het afvalbakje. De opschuimfunctie voor de melk werkt gewoon. Spuitmonden zijn ook net schoongemaakt, maakt geen verschil.
  Apparaat is ca. 5 jaar oud en kostte destijds rond de 500 euro
  Wat is jullie advies? Langskomen? Iets anders? Ik hoor het graag.
  Dank alvast.

  Reageren
  1. jan4177 Bericht auteur

   Beste Frank,

   Waar blijft het water? Wordt dat ook meteen in de afvalbak gedeponeerd? Dan kan de regulator van het water stuk zijn/lekken. Je kunt er even naar laten kijken. Als de brouwer stuk is; die zijn erg prijzig.

   Je kunt er even naar laten kijken in het eerstvolgende repaircafe.

   Groeten,

   Jan Rikken

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.