Contact

contact opnemen met het RepairCafé  Repaircafé Nijmegen-Noord is gestart in februari 2015 in De Klif Nijmegen-Oosterhout en de maand daarna in De Ster in Lent. Het is een initiatief voor en door bewoners. Meer informatie, vragen of opmerkingen?  Stuur een mailtje naar RepaircafeNmNoord@gmail.com.  Langskomen bij een RepairCafé, dat kan ook.

Voorzieningenhart De Klif Pijlpuntstraat 1 Nijmegen-Oosterhout

Voorzieningenhart De Ster Queenstraat 37b1 Lent

 

3 gedachten over “Contact

 1. Mare Nynke

  Hoi, super dat er in Nijmegen-Noord ook een repaircafé is! Lijkt het jullie niet iets om het (ook eens) in de Kleine Wiel te organiseren? Het zou erg goed bij ons passen! De Kleine Wiel is de gemeenschappelijke ruimte van strowijk Iewan en wij willen die ruimte graag beschikbaar stellen voor duurzame initiatieven. Voor publieke activiteiten waar niemand geld aan verdient wordt geen huur gevraagd zolang de bar open is. Elke zondagmiddag hebben wij zondagcafé met koffie, thee en zelfgemaakte taart, het zou heel leuk zijn om dat eens met een repaircafé te combineren. We horen graag of jullie hier iets in zien!
  Groeten namens de Kleine Wiel,
  Mare Nynke

 2. sara

  Wij kochten een buggy voor onze aanstaande tweeling op marktplaats. Nu blijkt dat er een onderdeel mist waardoor de middelste stang van onze tweelingbuggy scheef zit elke keer. We weten niet of dit veilig is en of het te repareren is. Mogen wij langs komen? Moeten we hiervoor een afspraak maken?

  Groetjes,

  Saar & Juul

  1. nijmegen-noord Bericht auteur

   Beste Sara,

   We kunnen altijd even kijken of we dit kunnen repareren en hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Kijk op de site wanneer we weer een repair-cafe organiseren. De eerst volgende is op 25-Jan in de Ster. Groet, Repair Cafe Nijmegen-Noord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *