22 april Repair cafe in De Klif

ln het Voorzieningenhart De Klif aan de Pijlpuntstraat 1 in Nijmegen wordt op zaterdag 22 april van 14.00 uur tot 16.30 uur weer een Repair Café gehouden.

Bijscholing

In het Repair Café kan men terecht voor kleine reparaties van elektrische apparaten, kleine  meubels, houten voorwerpen, speelgoed, fietsen, tuingereedschap, computers en printers. Ook kan men hier terecht voor naai- en verstelwerk aan kleding. Het is de bedoeling dat men meekijkt met de reparatie of deze onder deskundige begeleiding zelf uitvoert.

Lees verder

25 maart weer een Repair cafe in De Ster

Op zaterdag 25 maart van 14.00 tot 16.30 uur vindt er een Repair Cafe plaats in De Ster Queenstraat 37b in Lent. In het Repair Cafe kan iedereen zijn of haar spullen laten nakijken door een team van handige vrijwilligers. Zij zijn bekwaam in het uitvoeren van kleine reparaties, maar geven daarnaast ook advies als een eenvoudige reparatie niet mogelijk is. En dit alles voor alleen de materiaalkosten en een vrijwillge bijdrage voor het verrichte werk. Het Repair Cafe is namelijk bedoeld voor het herstellen van klein tot middelgroot huishoudelijk materiaal zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, broodroosters, lampjes, speelgoed, computers, servies en föhns etc. Je kunt in De Ster terecht voor reparaties en een gezellige bak koffie of thee. www.repaircafenijmegen.nl/noord

Laatste Repaircafe in 2016 in De Klif

Oimg_4761p 26 november is er weer Repaircafe in De Klif; de laatste van dit jaar. Heeft u nog iets te repareren, kom dan zaterdag 26 november naar Voorzieningenhart De Klif in de Pijlpuntstraat te Nijmegen/Oosterhout.

U bent van harte welkom