Extra Repair Café op Groene Vrijdag in Stip-Oost

De Nijmeegse Repair Café’s werken al meer dan 7 jaar aan duurzaamheid. We ondersteunen Nijmegen Green Capital en gaan ook in 2019 door met het repareren van je spullen. Op 14 december doen wij mee met Groene Vrijdag! Dat is een dag om samen de stad groener en mooier te maken, een dag met  activiteiten voor de stad en voor elkaar.
Op Groene Vrijdag heb je een extra kans om je kapotte spulletjes (zoals kleine elektrische en huishoudelijke apparaten, kleding, meubeltjes, speelgoed of laptops) samen met deskundige reparatievrijwilligers van de afvalberg te redden. Ook als je niets om te repareren hebt, ben je van harte welkom, voor een gezellig praatje of om mee te helpen bij een reparatie van iemand anders.
Kom langs, wie weet raak je zó enthousiast over het Repair Café dat je wil meehelpen om een Repair Café in Stip Oost te verwezenlijken.

Vrijdag 14 december 2018, 14:00 – 16:00
Stip Oost, Elzenstraat 4, 6523 EV