Goed bezocht Repair Café zonder wachttijd

Blik op de computer en de textiel tafels

Het Repair Café van 15 februari was bijzonder om meerdere redenen. Allereerst waren bijna alle reparatie-vrijwilligers aanwezig, zodat we veel reparaties tegelijkertijd aan konden pakken. Dat bleek wel in Café de Borger, waar nooit meer dan vier mensen zaten te wachten op hun beurt. In totaal hebben we 67 reparaties uitgevoerd, waarvan er 43 gelukt zijn!

Anita en Pauline bij het inschrijven

Ook bij de inschrijving was het anders dan anders. Door verschillende omstandigheden konden we niet rekenen op vier van de zes organisatie-vrijwilligers. Daarom werd u bij de inschrijftafel welkom geheten door Anita en Pauline. Hoewel het voor hen wat onwennig was, konden ze alle bezoekers ontvangen en van een volgnummer voorzien. Hartelijk dank voor jullie hulp!

Op 15 februari was het eerste Repair Café zonder Petra Ybeles Smit. Zij was lid van het organisatie team en hielp vaak bij het inschrijven. Op 6 februari 2020 is ze plotseling overleden. We stonden samen stil bij het begin van het Repair Café en er was een foto van haar opgesteld bij de uitgang. We zullen haar vrolijke lach en haar inzet voor het Repair Café missen.

Het Repair Café op 21 maart gaat vanwege het coronavirus niet door. Het eerstvolgende Repair Café zal op zaterdag 18 april zijn, van 11:00 – 13:30 uur in het OBG, zaal Atelier.