Pluchebeesten zingen weer na bezoek aan Repair café

Op 20 april kwam een bezoeker met 3 pluche beesten langs, die stil waren gevallen. Batterijen leeg? draadjes los? Hij wist het niet.  Gelukkig kon Wiemer ze alle drie weer aan het zingen krijgen, batterijtje vervangen, draadjes gesoldeerd, een beetje aandacht voor de knuffel en dan zingt ie weer.

We kregen 47 voorwerpen, daarvan hebben we er 27 gered. Bij 9 voorwerpen konden we een advies geven en 11 konden helaas niet worden gered.

Onze Han was weer in zijn sas met een stofzuiger. De foto na afloop zullen we hier niet tonen, want dan komen we in een vervroegde zwarte piet discussie terecht. We willen u vragen om, vooral bij stofzuigers, uw apparaat eerst goed schoon te maken voordat u het meeneemt naar het Repair Café. Dat scheelt onze vrijwilligers een wasbeurt en de werking van uw apparaat gaat er ook op voorruit.

Het volgende Repair Café is zaterdag 18 mei van 11:00 – 13:30 uur in het OBG.