22 april Repair cafe in De Klif

ln het Voorzieningenhart De Klif aan de Pijlpuntstraat 1 in Nijmegen wordt op zaterdag 22 april van 14.00 uur tot 16.30 uur weer een Repair Café gehouden.

Bijscholing

In het Repair Café kan men terecht voor kleine reparaties van elektrische apparaten, kleine  meubels, houten voorwerpen, speelgoed, fietsen, tuingereedschap, computers en printers. Ook kan men hier terecht voor naai- en verstelwerk aan kleding. Het is de bedoeling dat men meekijkt met de reparatie of deze onder deskundige begeleiding zelf uitvoert.

Gereedschappen en materialen zijn aanwezig. De reparatie wordt gratis uitgevoerd, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. En ook als je niets te repareren hebt,ben je van harte welkom om mee te helpen bij de reparatie van iemand anders of voor een gezellig Praatje.