Repair Cafés weer zonder 1,5 meter afstand

Corona-virus

Vanaf zaterdag 25 september mogen Repair Cafés in Nederland weer open zonder de verplichte anderhalve meter afstand. Dat blijkt uit de jongste maatregelen van de overheid. Vanaf dat moment zijn alle evenementen weer toegestaan. Bezoekers vanaf 13 jaar moeten wel een coronatoegangsbewijs laten zien.

Repair Café International adviseert lokale organisatoren om bij de ingang van het Repair Café de coronatoegangsbewijzen te controleren.

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen.

Voor mensen zonder smartphone is er een mogelijkheid om je QR-code zelf te printen.
Inloggen met je Digid, een paar klikjes en klaar!

Hopelijk tot ziens op een Repair Café in oktober.