Advies: voorlopig geen Repair Cafés

Corona-virusRepair Café International adviseert om voorlopig geen Repair Café-bijeenkomsten te organiseren. Dat advies is het gevolg van de nieuwe coronamaatregelen van de Nederlandse regering, die per 14 oktober ingaan.

In ruimtes waar mensen vooral zitten, mogen weliswaar nog steeds maximaal dertig mensen tegelijk aanwezig zijn. Maar op doorstroomlocaties, zoals musea en bibliotheken, is het maximum vier personen of één huishouden. Repair Cafés zitten hier tussenin: veel mensen zitten, maar er wordt ook rondgelopen. Wie het zekere voor het onzekere wil nemen, kan volgens Repair Café International de komende weken beter geen Repair Café bezoeken of organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *